duminică, 1 noiembrie 2015

Abtibilturi pufoase



Din ciclul de activitati mai mult recreativ-educative va recomand sa va distrati cu abtibilturile pufoase, blocul pentru fetite de la Melissa&Doug (am vazut ca exista un bloc si pentru baieti).



Blocul contine 3 file, pline de abtibituri, impartite in trei categorii, si culori:

  1. Viata printeselor, fila roz inchis cu printese, printi, palate, calesti, cai, coroane etc.
  2. Viata zanelor, fila violet cu multe zane, animalute, casute de zane, baghete, etc.
  3. Animale domestice si salbatice, fila albastra cu animalute dragute


Toate filele sunt la pipait ca si o catifea. Figurinele sunt in relief si nu sunt desene pline, adica doar material ci au si goluri prin ele, astfel ca atunci cand sunt desprinse din bloc si puse pe foaie se pot colora, partial, unde permite stanta lor.
Se pot crea astfel minunate desene creatii, completate de aceste figurine, fie pe foi colorate fie pe foi albe in care putem sa ne inchipuim divesrse scene.







Fetitele mele sunt incantate de acest fel de activitati, despre care am mai scris deja: desene creatii completate de abtibilturi. Pot sta ore in sir sa faca asa ceva, spre marea mea incantare (atunci cand mai a si alte treburi prin casa) si nu se plictisesc decat foarte greu.
Va invit sa priviti cateva creatii facute cu ajutorul acestor abtibilturi.

Astept mesajele vostre. Daca ati gasit articolul interesant va rog sa il distribuiti si poate sa va abonati pentru noutati. Adresa noastra de FaceBook .Veti gasi o comunitate frumoasa si multe alte postari

Mult spor la lipit si creat imagini fantastice!

A, 6 ani si 5 luni si C, 3 ani si 7 luni