duminică, 1 noiembrie 2015

Usborne Sticker Dolly Dressed



Este o colectie de carticele de la editura Usborne, absolot fenomenale, extrem de iubite de A.

Cartile au desenate personajele, care te poarta in diverse situatii si locuri iar copilul trebuie sa completeze imaginea cu abtibilturile-imbracaminte de la mijlocul cartii.

Carticelele au diverse sectiuni/teme, noi ne-am oprit la :

1. Around the world






2. Costumes Around the world, ca si precedenta folosite in activitatiile noastre legate de familiarizarea u diverse culturi.








Asa dupa cum le spune si numele, cele doua carticele 1 si 4 Sticker Dolly Dressed around the world te poarta in tari diverse, aducand copilului in atentie nenmarate costume nationale, sau obiceiuri, peisaje legate de o tara. Noi am folosit aceste carti ca instrument auxiliar cand am descoperit diversele tari si culturi, citind si folosind alte carti, si materiale ca Atlasul copiilor, Descoperim copii lumii, Descoperim orasele, Primul meu atlas, Puzzel magnetic Harta lumii de la Janod, Tuburi cu monumente de la Safari, Ghid de calatorie si alte mijloace de care am scris aici si voi mai scrie. Din China, Japonia, India, Philipine, catre Nigeria, Spania, Austria, Polonia, Ungaria, Italia, Norvegia si in continuare Mexic, Peru, Argentina sau Brazilia (si nu le-am scris pe toate!) copilul este incantat de grafica si coloritul minunat al paginilor astfel ca este o adevarata placere studiul tarilor cu aceste carti.

3. Holiday , este o carte in care activitatea principala este tot imbracarea in functie de situatie a manechinelor. Paginile te poarta in locatii diverse in care poti calatorii.











4. Travel, este tot o carticica ce te poarta in diverse parti ale lumii.







5. Asa dupa cum o spune si numele, cartea de mai jos, este plina de situatii care ajuta copilul sa identifice diverse ocupatii dar si urmareste personajele inainte si in timpul scolii (cu activitati conexe specifice)





6. King and Queens este o carte cu mai multa istorie si figuri memorabile de conducatori din diverse tari.






Am lasat imaginile sa vorbeasca de la sine pentru a va putea decide care dintre carti v-ar placea sa o aveti si rasfoiti impreuna cu copilul dvs.

Astept mesajele vostre. Daca ati gasit articolul interesant va rog sa il distribuiti si poate sa va abonati pentru noutati. Adresa noastra de FaceBook .Veti gasi o comunitate frumoasa si multe alte postari

Multa pofta de lipit si invatat lucruri noi va dorim!

A, 6 ani si 9 luni si C 3 ani si 10 luni